QUI SOM

La nostra escola, és una escola de dues línies que van de P3 fins a 4t d’ESO.

L’escola del  Sagrat Cor estem vivint un procés d’innovació que el curs passat, amb la participació de tota la comunitat educativa, va culminar amb la definició del nostre HORITZÓ EDUCATIU. Volem educar per a què els nostres alumnes esdevinguin persones CONSCIENTS, COMPETENTS I COMPROMESES.

Persones CONSCIENTS, és a dir, persones que tenen ple coneixement de sí mateixes i de la realitat.

Persones COMPETENTS, capaces d’aprendre per si mateixes i aplicar el que han après a noves situacions de forma creativa i eficient.

I persones COMPROMESES que s’impliquen i treballen per a la construcció d’un món millor.

 

Així doncs, a partir d’ara, tot el que fem, treballem i vivim a l’escola, està orientat a aconseguir aquest objectiu. I per a intentar afavorir-ho al màxim s’estan duent a terme proves pilot. Aquestes consisteixen en introduir la metodologia del treball per projectes en unes hores determinades de la setmana. Creiem que és una bona manera d’ajudar a créixer persones més conscients, més competents i compromeses. Per ara, el que rebem dels mestres i els alumnes que ho estan iniciant és que estan tots molt Il·lusionats i motivats. Els infants i joves esdevenen més protagonistes del seus procés d’aprenentatge, se’n fan més conscients i responsables, creixen en autonomia, empatia, creativitat i resolució de problemes. O sigui que creiem que anem per bon camí.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *