La Volta al món en 80 pans

La volta al món en 80 pans és un projecte centrat en l’àrea de tecnologia que portem a terme junt amb la professora d’Educació Visual i Plàstica.

L’objectiu del projecte és donar a conèixer les diferents fases del procés tecnològic als alumnes de 1r d’ESO d’una manera globalitzada, abraçant des del moment de conrear les matèries primeres, passant per l ‘etapa de moldre el pa fins al moment culminant de coure’l.

El nom del projecte està  inspirat en el llibre de Jules Verne” La volta al món en 80 dies”, però centrat en el tipus de pans que es consumeix en diferents punts del món, segons els orígens dels alumnes que hi ha a l’aula.

Tot i que es tracta d’una activitat acadèmica guiada, es té en compte els orígens dels alumnes i els seus interessos a l’hora de triar el producte final, de maner a que es potencia el coneixement dels propis orígens o el desig de conèixer una altra cultura.

Els continguts de les diferents matèries es presenten a través de metodologies de gamificació a l’aula, intentant fer aquests continguts ben atractius als diferents alumnes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *