SEGONA PART DEL PROJECTE: LES COMISSIONS

Presentats tots els projectes sobre l’esport olímpic triat, és hora de començar a treballar amb la segona part del projecte: organitzar la cerimònia olímpica, que a la vegada servirà com a festa de final de curs de l’escola.

De fet. ja fa un parell de setmanes que hi estem immersos.

Ens vam agrupar tots els alumnes de CM al pati per plantejar-los-hi el que anàvem a fer i per fer una llista de totes les coses que ells creien que necessitava una cerimònia olímpica. Algunes de les que van dir van ser: torxes, banderes, presentadors, mascota, logo, cartells informatius, bar per recaudar diners per l’escola, etc.

A partir d’aquí i com que vam veure que hi havia molta feina i que no tindríem temps de fer-ho tots tot, vam decidir crear comissions; per tal que cada comissió s’encarregués de fer unes tasques en concret. Ells van triar en quina comissió volien anar.

Les comissions que van sortir van ser:

  • Plàstica: creació i elaboració de les banderes dels països i de la mascota.
  • Logística: cartells informatius, guió dels presentadors de l’acte, preparació de tot el material, dj amb les cançons preparades per l’acte…
  • Publicitat: elaboració del tríptic del dia de la festa i del logo.
  • Disseny: elaboració de les torxes i del peverter amb 3D (aprofitant la impresora 3D que tenim a l’escola).

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *