PRODUCTE FINAL

A través d’aquest projecte vam aconseguir recuperar l’hort i que els alumnes fessin la collita de les verdures i hortalisses que havien plantat a principi de curs. El que vam anar recol·lectar ho vam repartir entre l’alumnat el qual col·laborava fent diferents tasques:

  • Treure les males herbes.
  • Regar de forma periòdica.
  • Sembrar i/o plantar verdures i hortalisses de temporada.
  • Recol·lectar.
  • Cavar la terra.
  • Fer neteja general del perímetre de l’hort.

Ha sigut un projecte molt enriquidor, tan pels infants com per l’equip docent que ha intervingut en aquest projecte ja que els nens i nenes van prendre consciència i responsabilitat de les necessitats que comporta el fet de tenir cura de les plantes de l’hort.

No obstant, cal dir que el projecte el teniem planificat per dur-lo a terme durant 3 setmanes però, com que es va allargar molt més degut a les necessitats de les plantes vam haver de fer petits grups d’alumnes voluntaris de l’aula els quals a l’hora del pati duien a terme les diferents tasques esmentades anteriorment.

Podeu veure algunes imatges en el següent enllaç sobre la recol·lecta d’alguns aliments:

Calçots de l’hort!!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *