LA VEU DELS ALUMNES – PROJECTE L’HORT ESCOLAR

A l’escola, els alumnes de cicle Superior, duen a terme un “projecte” sobre reportatges televisius. Arran d’això, van entrevistar amb alguns alumnes de 3r per demanr-los-hi informació sobre el projecte de l’hort que estavem treballant.

En aquest enllaç podeu veure i escoltar el reportatge: https://www.youtube.com/watch?v=VZFWUSvO-Ac

L’alumnat va valorar molt positvament el projecte de l’hort escolar perquè van haver-se d’implicar molt tots ells, van gaudir de les diferents tasques, tots es van mostrar molt participatius i amb ganes de col·laborar i aprendre molt! Cal dir que és un projecte que va molt bé perquè aprenguin sobre el creixement de les plantes, veuen la seva evolució…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *