Xarxa de relacions

Els darrers dies del projecte vam fer una activitat que consistia en relacionar-nos entre nosaltres mateixos per les coincidències dels trets característics tant a nivell físic com de caràcter.
Dies enrere, vam parlar i llegir molt sobre la cèl·lula, l’ADN, els cromosomes, l’herència, els gens dominants, gens recessius, mutacions genètiques, etc. És un tema que ens ha interessat molt, fins i tot vam arribar a descobrir les lleis de l’herència de Mendel, amb els seus experiments.
Vam decidir quins trets destacàvem i els vam penjar en el mig del suro de passadís i les fotografies de tots els alumnes quedaven a la part superior i inferior del mateix. Per fer la xarxa, la vam elaborar amb llanes de diferents colors.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *