Sortida al Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa

La veu dels experts sempre és important dins del treball per projectes, a cada projecte plaifiquem una sortida que està relacionada amb la temàtica de la pregunta que ens ajuda a aprofundir i ampliar els nostres coneixements.

En aquesta ocasió hem anat a visitar el Museu de la Ciència i Tècnica de Terrassa per visitar la seva exposició del cos humà i poder experimentar amb les instal·lacions relacionades amb el cos humà.

El gaudi de sortir de l’escola i compartir un dia ple d’experiències sempre és gratificant, però encara ho és més si el lloc on anem ens amplia i enriqueix tot el coneixement que ens és ja familiar i que de ben segur, recordarem com a diferent.

Malgrat que la valoració de la sortida és positiva al tancar el projecte i analitzar el procés de treball seguit i quins han estat els interessos dels nens i nenes hauríem d’haver plantejat una sortida a un laboratori d’estudi d’ADN, ja que és una de les parts del projecte que més interès ha produit entre els infants.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *