METODOLOGIA

Hem fet aquest projecte de manera globalitzada incloent diferents àrees com català, castellà, educació artística i  matemàtiques .

El projecte gira al voltant de la pregunta “Pot  desaparèixer el Delta?”  . El nostre propòsit és poder arribar a contestar-la d’una manera concreta o si més no poder col.laborar en aquest no arribi a perdre’s.  D’altra banda durant el projecte també investiguem sobre les aus , els diferents paisatges, el riu, la utilització de l’aigua ….

Durant tot el projecte s’ha utilitzat el treball cooperatiu, individual  i la conversa col·lectiva per tal de dur a terme les  diferents activitats i anar compartint diàriament tot allò que va sorgint i amb el que ens anem trobant.

S’han fer servir diferents suports per a recerca d’informació: vídeos, revistes de natura, atles, mapes , fotografies….

A més a més ens acompanya en aquest recorregut un diari compartit , on cada aula, cinquè per una banda i sisè per l’altra va anotant les activitats que es fan i si cal a quines conclusions s’ha arribat , que hem après, que cal recordar?… aquest diari és escrit pels alumnes. L’escrit es pot realitzar tant en català  com en castellà.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *