ELS PETITS DEIXEBLES DE GAUDÍ

“Ara que tenim tantes ganes de demostrar-li a Gaudí que som admiradors seus, és hora d’arremangar-se i posar-se a treballar. Com ho fem?

Creiem que per construir una gran obra cal que ajuntem esforços.  Junts sempre serem més efectius que cadascú pel seu costat.

Amb els grups que Gaudí ens va amagar per l’aula seguirem treballant durant tot el projecte. Si vam ser capaços d’escapar-nos d’una aula tancada sota candaus… què no aconseguirem?” 

Els alumnes, de 3r, vam fer un lap book per treballar els paisatges des del punt de vista de l’arquitecte  Antoni Gaudí.

Per grups van triar un lloc d’interès  i van  buscar informació sobre: tipus de paisatge, habitants, activitat econòmica, llocs d’interès,….

La natura li va donar a Gaudí  solucions i molta inspiració per les seves obres, i va convertir en elements decoratius molts dels seus éssers vius.

Tenint en compte tot el que la natura i l’entorn van ajudar a Gaudí, els grups de treball havien d’acabar el seu lap book amb una casa dissenyada per ell i inspirada, en els elements i l’entorn del seu paisatge. L’objectiu era introduir aquests elements tal i com hagués fet l’arquitecte.

A 4t mentrestant, vam endinsar-nos  al treball de la llengua relacionant-ho amb Gaudí. Fent volar la imaginació vam jugar amb les lletres. Els hi vam donar  formes que trobem en la natura, vam inventar noves paraules i vam anar introduint la rima que ens ajudaria aconseguir el nostre objectiu: elaborar una poesia per dedicar-li  al nostra artista.

 

Si vols veure com de divertit pot ser treballar amb nosaltres, clica damunt la imatge.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *