LA BASSA: un espai de l’ecosistema

En el projecte ‘Ecosistema’ de l’escola Les Flandes cada nivell o cicle té la responsabilitat de crear i mantenir una zona ‘viva’. A l’inici de curs 2017-2018, els dos grups de 5è de Primària (52 alumnes) van rebre l’encàrrec de realitzar una bassa.

Aquesta va ser l’única indicació que van tenir. Calia pensar-ho tot. Tot eren dubtes i incerteses, però mai abans s’havien trobat amb una tasca tan complexa, i això els va engrescar al màxim. La tasca d’acompanyament per part de les tutores i altres mestres implicats era imprescindible, ja que calia guiar l’encàrrec sempre que fos necessari.

A continuació vinculem un vídeo on mostrem de manera dinàmica el procés de creació de la bassa, i tot el que implica la seva evolució. A dia d’avui, la bassa encara no està construïda, però esperem inaugurar-la abans de que finalitzi l’actual curs!

https://drive.google.com/file/d/1_vt2-jrrUp9OdifOzhDVZP5LGLTT6gGX/view?usp=sharing

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *