Arranquem amb Gaudí!

Per iniciar el projecte de Tenim un problema, creiem que necessitàvem una activitat motivadora i vam crear dos vídeos.

El primer vídeo hi apareixia l’Antoni Gaudí parlant dels quatre elements de la natura (nom que aquest any porten les aules cicle superior) i com l’arquitecte s’inspirava amb aquest elements per dissenyar les seves obres. En aquest primer vídeo Gaudí ens proposava resoldre una gimcana on l’objectiu final era trobar part de fotografies de l’obra de Gaudí per posteriorment poder treballar-les amb els ordinadors i les tauletes.

Un cop superada la primera prova, podíem visualitzar el segon vídeo, on també hi apareixia Gaudí proposant-nos una nova prova. Però…. Ups! Just en aquell moment…. Tenim un problema! Marxa el llum i no podem seguir amb el vídeo.

A partir d’aquest moment, aprofitem per parlar sobre com arriba l’electricitat a l’escola i a les nostres cases.

[youtube]https://youtu.be/r_FGTEGXvw8

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *