POT DESAPARÈIXER EL DELTA DE L’EBRE?

El  projecte neix a partir de les colònies bianuals que es realitza en el Cicle Superior de l’escola. Triem el Delta de l’Ebre perquè té un paisatge i un entorn social i econòmic  totalment diferent al nostre. Realitzarem el projecte globalment com a cicle , és a dir, barrejant alumnes dels dos nivells. L’estada de colònies es complementa dins del projecte amb activitats in-situ de paisatge, flora i fauna , activitats econòmiques… que a l’escola no podríem oferir als nostres alumnes. D’aquesta manera creiem que els facilitem un assoliment idoni i significatiu d’aquest entorn.

Comencem a treballar abans de marxar, continuarem les activitats els dies d’estada en el Delta i finalitzarem el projecte a l’escola. Acompanyarem el projecte amb un Diari de Bitàcola  col·laboratiu que realitzaran els nens i nenes de cada classe, des del principi  fins al final del projecte.

Introduirem el treball amb el visionat del vídeo del programa El meu paisatge preferit que parla del Delta , donat que és una invitació que se’ns fa per conèixe’l .

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *