DIARI D’APRENENTATGE

La nostra metodologia s’ha centrat en l’interès dels alumnes per fer-se preguntes i contestar-les.

Cada alumne/grup va avançant dins el seu projecte a través de les preguntes que s’ha formulat o les coses que ha volgut crear sobre el seu esport, d’aquesta manera ells són els autèntics protagonistes del seu aprenentatge.

Així doncs, utilitzen el material que necessiten (ordinadors, cartrons, plastelina, pintures, etc.) i ho recullen de la forma que ells trien (power point, lapbook, mural, carpeta aprenentatge…). Tot el que hagin documentat acabarà amb una exposició oral que ja té data des del principi del projecte.

A més a més, cada dia redacten el seu diari d’aprenentatge individualment, amb preguntes tipus: Què he après avui? Com em sento? Quins dubtes tinc? Què m’emporto? Quines dificultats he trobat? Com les he superat?… ho redactem amb català i castellà. 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *