Planificació

Ja fa uns quants cursos que gran part del professorat del nostre centre reclamem un canvi metodològic que vagi amb concordança amb les noves maneres de fer que s’estan duent a terme en alguns centres del país i que responen a noves necessitats educatives.

Com que no hem portat a terme mai a nivell de centre un canvi metodològic, vam pensar que la dinàmica del Treball de Síntesi ens serviria per tal de fer provatures en allò que comencem a conèixer com a “treball per projectes”.

Aquest curs, al nostre centre, el Treball de Síntesi s’ha desenvolupat en dues fases: dos dies al centre i tres dies al CdA del Delta de l’Ebre (Sant Carles de la Ràpita). Les activitats integrades en el Projecte Delta corresponen als dos dies previs a l’estada al CdA i les vam idear com a introducció a la presa de contacte que els alumnes tindrien amb l’entorn i el paisatge ebrencs.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *