Metodologia

La tasca de creació de petits grups (de 4 a 5 persones) va recaure en el tutor i vam prioritzar el criteri de l’heterogeneïtat. Aquesta fase ens resulta molts cops complexa perquè no és fàcil trobar un equilibri entre els alumnes i, encara menys, que puguin gestionar els seus rols i responsabilitzar-se per igual de les tasques encomanades.

Les tasques que vam dissenyar tenien bàsicament tres finalitats: familiaritzar els nostres alumnes amb un paisatge i un entorn ben diferent al seu, aplicar els seus conexements previs a una activitat pròpia d’un context real i, en tercer lloc, fer una anàlisi comparativa de dos paiatges (Cardona i el Delta de l’Ebre).

Els alumnes van treballar part de les tasques a l’aula amb llibertat de moviments per fer cerca i consultar material.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *