TdS 3r ESO “La mineria a Súria”: Punt de partida

Durant l’any 2012 es va celebrar el centenari del l’inici de l’explotació minera de la potassa a Súria. Aprofitant aquesta commemoració i sent tan important el paper de la mina en el municipi, l’equip docent de 3rESO va decidir basar el Treball de Síntesi (TdS) en aquest tema.

En aquell moment, el producte final del TdS que havia de presentar cada grup consistia en la realització d’una revista formada per articles que tractaven diferents aspectes de la mineria. Després de 4 cursos, el professorat implicat va considerar que el tema continuava vigent en importància però que el format “revista” havia quedat esgotat en les seves possibilitats.

Així doncs, el curs 16-17 es decideix que el producte final sigui en format vídeo i el TdS passa a anomenar-se “La mineria a Súria. Creació d’un reportatge”.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *