LA BOTIGA DE SEGONA MÀ

L’objectiu va ser fer una recollida d’objectes a l’entorn de tota la comunitat escolar per poder vendre a la fira. Aquest fet, va dur-nos a treballar la consciència de desfer-nos de coses que no fem servir i això va fer que aparegués un acord molt interessant:

 Allò que no vendrem, ho donarem a la gent que ho necessita, però no ho direm fins que acabi la fira, perquè ens arrisquem a no vendre-ho.

Dos nens van assumeir el lideratge de l’equip de la botiga. Amb l’acompanyament del mestre i vam començar a definir les estratègies a partir de les problemàtiques que ens vam trobar.

El volum de material que ens va arribar ens va fer pensar en la superficie que ocuparia la botiga, de manera que vam començar a calcular com hauria de ser l’espai que utilitzariem, en metres quadrats, òbviament.

No sabíen quins preus hi podien posar, es van atabalar, van demanar ajuda i es van incorporar tres alumnes més a l’equip.

Van fer cerca per Internet dels preus dels productes nous i de segona mà per fixar els nostres preus a l’inventari .

 Volem ser legals.

ES VA TREBALLAR:

· INVENTARI: ordre, classificació, correcció ortogràfica.

· COMPARATIVA DE PREUS: contacte amb la realitat econòmica, cerca acurada a la Xarxa.

· DISPOSICIÓ DE LA BOTIGA: plànol a escala, concepció d’espai, mesura de longitud i àrea, utilització d’eines de mesura apropiades.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *