SI NO BEGUÉSSIM LLET TINDRÍEM DENTS?

El producte final que tindran els nens de 1r de la classe de la Malala és la seva llibreta de projectes on cada nen ha anat documentant el projecte, amb fotos, fulls enganxats i els seus escrits, a mesura que hem anat resolent els reptes que ens han anat sorgint. Cada trimestre s’han pogut emportar la llibreta a casa per compartir i involucrar a les famílies en el procés.

Els alumnes han elaborat uns pòsters per grups a partir de la informació que han recollit a internet i un cop  acabat s’han utilitzat com a suport visual per fer una exposició oral a la resta de companys.

En finalitzar el projecte cada alumne elaborarà el seu propi mapa conceptual del
que ha après.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *