Fent una audioguia

Els alumnes de 4t d’ESO que formen part del projecte de recerca (PRIA) seran els guies turístics del seu viatge de final de curs. En aquesta tasca han de crear una audioguia, la qual serà utilitzada al llarg del viatge de finals de curs.

Cada grup és l’encarregat de crear una audioguia d’un barri de la ciutat de Munic amb els punts d’interès (PDI) més importants a visitar. En primer lloc, cada grup treballa amb un document compartit al Google Drive en el que han de recopilar informació sobre els PDIs i n’han de crear l’àudio. Una vegada fet això, amb l’app Izitravel confeccionaran el tour urbà. Aquesta guia es pot descarregar mitjançant un codi QR que serà inclós a la guia turística en format paper i/o digital que és el producte final d’aquest projecte.

Una vegada els alumnes es trobin a Munic, només hauran d’escanejar el codi QR amb els seus dispositius mòbils per tal de descarregar-se l’audioguia i gaudir dels monuments i llocs més emblemàtics.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *