Gimcana

Els alumnes de 4t d’ESO que formen part del projecte de recerca (PRIA) ja han començat a dissenyar la gimcana que duran a terme quan estiguin de viatge de final de curs a Munic.

Mitjançant l’ús de noves tecnologies i els ordinadors de l’aula d’informàtica, cada grup prepara una gimcana per un barri de Munic. Amb el document compartit al Drive, els alumnes creen els diferents reptes i proves que hauran de superar la resta de companys quan es visiti cada districte de la ciutat.

Les proves són molt variades, així que també depenen de la creativitat de cada grup. Així doncs, hi ha proves de tot tipus: fer-se fotos en diferents punts de la ciutat, demanar als ciutadans de Munic sobre diferents punts d’interès de la ciutat i preguntes de cultura general, entre altres.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *