METODOLOGIA

Iniciem les activitats en grups cooperatius, buscant la informació més destacada de cada continent. Es crea el document compartit al drive per tal que cada membre de l’equip es responsabilitzi d’una part del redactat.  Entre tots revisen el document abans d’imprimir.

La segona part del treball és més individual (tot i que s’afavoreix la col·laboració del grup). Cada membre del grup tria un país, fa una petita recera d’informació bàsica: població, llengua, religió, moneda,… Busca i tria un joc tradicional o propi d’aquest país. Cada alumne fa el seu document word i el comparteix al drive amb el seu grup i amb el tutor/a.

Continuem amb  l’exposició oral davant del grup classe seguint el guió elaborat pels mateixos alumnes.

A parttir d’aquí hem vist la necessitat de jugar ja que ha estat una tasca molt interessant i divertida. Més endavant s’han engrescat per compartir aquests jocs amb altres nivells de l’escola.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *