Fem les rutes!!!

Alumnes de 1r. d’ESO realitzant la ruta de descoberta

El producte final van ser les rutes de descoberta per els ponts de Manresa.  Es van dur a terme la segona setmana del mes de juny. Dos dels grups ho van realitzar el dilluns 11 de juny i la resta el dimarts 12. Malgrat alguns imprevists a nivell logístic, les rutes es van dur a terme amb èxit.

Cada grup classe va gestionar l’organització del producte final, i es van posar en contacte amb empreses externes per tal de aconseguir material d’avituallament i patrocinadors per la cursa. Les iniciatives dels alumnes en aquest aspecte van ser sorprenents.

Us adjuntem els enllaços amb alguns dels blocs que han fet els alumnes per documentar el projecte:

I algunes notícies sobre el projecte:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *