Qui som?

Som l’escola Sant Miquel de Castellgalí. La nostra escola és l’única del municipi i d’una sola línia.

L’equip docent és molt estable i ens trobem en un moment amb ganes de canvi. En els diferents cicles es perceben canvis en el tipus d’activitats, en l’organització d’aules, en el treball en grup, en activitats internivells,… en definitiva, en la gestió de l’aula i en la concepció de l’aprenentatge. L’escola té tradició de fer treball per ambients, projectes intedisciplinaris a tots els nivells, racons en diferents àrees,… .A més a més, aquest curs hem començat a treballar el medi per projectes.

Per aquest motiu, vam decidir formar part de la Xarxa de Competències per tenir una formació i eines que ens ajudessin a tirar endavant aquesta nova línia metodològica i definir una línia d’escola.

L’equip impulsor és molt petit i està format per dos especialistes i dues coordinadores de cicle. A l’hora de prioritzar els objectius vam veure clar que el primer era consensuar el terme de “projecte” a nivell de centre i destinar-hi el temps necessari per poder fer una bona base compartida per tothom. Amb ganes i il·lusió!

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *