PRODUCTE FINAL

Després de treballar el projecte “Coneixem Lleida” durant els últims vuit mesos arriba el moment de posar fi.

Durant aquest temps hem treballat moltes coses i de moltes formes diferents. Per tal de fer-ho visible i extens fora l’escola, els alumnes s’emporten un dossier, el qual recull algunes de les tasques que s’han dut terme.

A part del dossier, els alumnes han fet moltes més activitats, entre elles i la més important, la investigació en grups cooperatius. L’alumnat ha elaborat un PowerPoint i ha explicat a la resta de companys de cicle tot el que han pogut aprendre sobre la seva proposta.

Aquesta activitat  d’expressió oral dels alumnes, els ha servit per adquirir més seguretat a l’hora de parlar en públic i potenciar l’ús de la llengua catalana.  A més a més, els alumnes han valorat als seus companys amb una rúbrica de treball cooperatiu d’expressió oral.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *