Com avaluem?

L’avaluació és el tema que ens dóna més feina. Cada matèria avalua les competències que creu adients amb l’observació diària, els alumnes s’autoavaluen i es coavaluen i amb una graella s’avalua l’exposició final.

La nota del projecte tindrà una ponderació dins de la nota trimestral de cada matèria depenent del nombre d’hores lectives de cada matèria i de les hores impartides de projectes ( Per exemple, una matèria de 3 hores lectives setmanals que hagi impartit 8 sessions de projectes tindrà un pes del 23% en la nota del trimestre).

Per una altra banda, la mitjana de totes les notes dels projectes la utilitzem com a nota de treball de síntesi al butlletí final.

I per útim es lliura un informe a les famílies que inclou:

o Els objectius de les àrees participants.

o Avaluació quantitativa.

o Avaluació qualitativa.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *