Univers Biotec…….. Dona i Ciència al Torre Vicens

“Celebrem el dia Internacional de la Dona i la Ciència”

Una de les activitats englobades en l’Univers Biotec és la celebració del Dia Internacional de la dona i la nena a la Ciència amb tot un conjunt d’activitats encaminades a donar a conèixer la desconeguda tasca de les dones en el món de la ciència i la tecnologia.

El programa d’activitats es va realitzar durant diversos dies i hi van participar, d’una manera o altra, tot l’alumnat de l’institut. Una de les propostes va ser l’exposició de “Dones de Ciències” que han elaborat els alumnes de l’aula d’altes capacitats de l’Institut. La formen 10 posters de diferents dones que han destacat en el camp de la ciència, l’enginyeria i/o les matemàtiques. A més, es planteja a tots els visitants un repte: han de descobrir quina científica hi ha amagada al darrera de les 10 pistes que es donen entre la informació de cadascun dels posters.

I si voleu veure l’exposició d’alguna de les nostres científiques, mireu els següents videos.

https://youtu.be/GO708CGQU6k

https://youtu.be/Rb-_vVj0zFY

També es va fer un cicle de xerrades: “Dona i recerca: un camí difícil però apassionant”, “Dones, ciència i tecnologia: una “carrera” de fons” i “Per què hem de potenciar les vocacions STEM?”. Paral·lelament, també es van impartir uns tallers de Biotecnologia, per engrescar els alumnes, i sobretot les alumnes, en aquestes disciplines.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *