Preparem una maleta per l’E.T!

El producte final que se’ls demana als nostres alumnes és fer un recull dels aprenentatges més significatius sobre l’Univers i el seu barri per tal que l’extraterrestre que ha de tornar a casa seva es pugui endur el màxim d’informació sobre el lloc on s’ha perdut. Aquesta presentació es realitza dins del grup classe amb un parell de professors que han participat en el projecte i s’enregistren per tal que es pugui fer una valoració i reflexió posterior de com s’ha desenvolupat.

Hem de dir que els reptes plantejats no són reals, motiu que ens fa replantejar la modificació  del fil conductor de cara el curs vinent. Tenim un parell de propostes que hem d’acabar de valorar. Tenim la intenció de relacionar el fil conductor del projecte amb una llar d’avis del barri d’on podríem treure vivències personals relacionades amb el tema i a la vegada fer-los-hi l’exposició final a ells. Per una altra banda també podríem enforcar-ho de cara les visites dels intercanvis que s’efectuen en el centre, però no ens acaben d’encaixar bé les dates.

Us deixem un enllaç amb una presentació amb fotos i una exposició final per a que us feu una idea millor.

https://drive.google.com/open?id=0B5zUtSaMoODQMngxcEFrY3dXclU

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *