METODOLOGIA

El projecte “Coneixem Lleida” és interdisciplinar, per tant, intervenen totes les àrees del currículum. Segons l’activitat o l’àrea es treballa d’una manera o una altra. Durant la realització del projecte s’ha treballat de diferents maneres: en grups cooperatius, parelles, gran grup i a nivell individual.

L’equip docent que forma part de la xarxa de competències ha anat explicant als alumnes els objectius que es volen aconseguir i sessió a sessió ha anat donant les pautes per arribar-hi.

Durant la realització del projecte hem treballat en diferents espais del centre: aules ordinàries, biblioteca, patí, sala d’ordinadors, l’aula de música i al gimnàs. Fins i tot, hem relacionat les sortides del curs i hem fet xerrades per tal d’assolir els continguts treballats.

El projecte es va iniciar al desembre de 2017, al final del primer trimestre i s’hauria d’haver lliurat per Sant Jordi, tot i que els dos cursos de cicle mitjà per motius de logística el lliurarem a finals de juny.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *