Què és el que més t’ha agradat aprendre del projecte LA FAMÍLIA?

L’última activitat del projecte va néixer com a fruit de la pregunta:

” Què és el que més t’ha agradat aprendre del projecte LA FAMÍLIA?”

Donat que eren infants de primer de cicle inicial, el docent optà per gravar l’alumnat contestant la pregunta ja que algun d’ells encara es trobaven en una fase inicial del procés d’adquisició de la lectura i l’escriptura i, per tant, tots i totes tenien les mateixes oportunitats de participar i gaudir de l’activitat.

En el següent vídeo podreu visualitzar totes les respostes obtingudes a partir d’una única pregunta.

Els i les alumnes no només són capaços d’aprendre els continguts que es desprenen pròpiament del projecte (valors familiars, tasques domèstiques, tipus de famílies…) sinó que aquests els obren la porta a descobrir i utilitzar noves estratègies i recursos per donar resposta als seus interessos i inquietuds (cerca de paraules en el diccionari, utilització del Google Maps…)

Aquest fet ens fa adonar de la riquesa de la implementació d’aquesta metodologia: el treball per projectes; doncs possibilita la transferència de continguts curriculars a la vida real.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *