CS: De Suso a Òscar Muñoz

A internivells de Cicle Superior estàvem treballant els artistes urbans i fent referència a l’efímer de la seva obra. Per aquest motiu vam anar a visitar l’exposició Des-materializaciones de l’artista Oscar Muñoz a la Fundació Sorigué.

http://www.fundaciosorigue.com/ca/exposicion/oscar-munoz-desmaterializaciones/

Durant la visita els alumnes anaven apuntant tot allò que els hi cridava l’atenció o els hi semblava interessant. Un cop a l’escola realitzaven un dibuix d’allò que els hi havia semblat més significatiu.

A partir del llibret individual d’anotacions durant la visita, els alumnes van fer una posada en comú de les idees dels llibrets dels companys i van realitzar una síntesi en forma de mapa de continguts clau.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *