PERQUÈ HO FEM?

A l’escola Valldeflors enguany, dins del marc de la formació “xarxa de competències bàsiques”, hem decidit, tota la comunitat educativa, iniciar el projecte “El nostre pati”. Ja des de fa anys s’han detectat grans mancances al pati actual.

Com a comunitat educativa entenem el pati de l’escola com un espai privilegiat amb moltes possibilitats educatives on s’hi poden desenvolupar activitats d’aprenentatge relacionades amb les diferents àrees curriculars, activitats de joc com a metodologia d’aprenentatge i com a estimulador del desenvolupament cognitiu, afectiu i social dels infants i activitats per a la celebració de festes amb tota la comunitat educativa.

I per aquest motiu, amb el nostre projecte volem aconseguir uns espais inclusius on les estones d’esbarjo promoguin els valors, l’accés a la cultura, el joc entre iguals… I que a la vegada, el pati, sigui una extensió de les aules.

Per tant, cal emprendre el projecte amb la convicció què tot el treball que plantegem i duem a terme tindrà com a resultat una millora pel que fa als aprenentatges, a les emocions, als valors, al contacte amb la natura,etc. I que tot això afavorirà els nostres alumnes al llarg de la seva etapa escolar.

Us presentem el nostre pati:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *