PRODUÏM!

El nostre projecte ja toca a la fi i, per tant, arriba la realització del producte final.  Abans, però, durant el projecte cada grup d’alumnes ja va realitzar el seu sismògraf com a eina d’aplicació per poder comprovar la idoneïtat de la ubicació triada.

Ara, com a treball de síntesi de tot el realitzat al llarg del projecte, cal dissenyar i construir una atracció, presentar-la i “vendre-la” als companys de manera ràpida i convincent.

El disseny de l’atracció s’ha de realitzar tenint en compte les diferents forces que hi intervenen i també el balanç d’energia mecànica dins la pròpia atracció. Qualsevol errada en els càlculs implicarà un que aquesta no funcioni de manera adequada.

La presentació ha de presentar una bona organització, claredat i un alt nivell de síntesi per recollir tot el treball realitzat. Per últim, l’”elevator pitch” ha de recollir l’essència de la feina feta per poder convèncer un tercer de manera ràpida i contundent.

A nivell de reflexió, hem trobat diferents aspectes sobre els quals cal pensar:

  • L’execució de la maqueta va ser més costosa del previst. Quan tenim al cap feines manuals és difícil preveure la seva durada entre altres coses perquè encara no coneixem què voldrà fer l’alumnat.
  • Igualment, l’elaboració de la presentació també ha sigut més llarga del que inicialment vam preveure. Aconseguir realitzar una presentació concisa però que a la vegada englobi tot el treball realitzat requereix un treball conscient i reflexiu que requereix temps.

Us deixem un petit recull d’imatges que il·lustren aquesta darrera part del projecte:

[vimeo]https://vimeo.com/266482076[/vimeo]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *