Els nostres projectes

QUI SOM? Institut  La Serra

Som un grup de professors i professores de l’institut  La Serra de Mollerussa que fa un temps estem portant a terme alguns projectes i aquest curs ens hem apuntat a la Xarxa de Competències Bàsiques per a  millorar-los i aprofundir en el coneixement de les noves metodologies d’ensenyament-aprenentatge.

Ens hem proposat documentar dues diferents experiències: per una banda un projecte que el desenvolupem a primer d’ESO “Citius, Altius, Fortius” i per una altra banda un altre segon d’ESO . Fem una SCAPE_ROOM

Val a dir que l’equip impulsor ha estat de molta part del claustre que vol participar en l’elaboració d’un projecte i que finalment ens vam dividir en grups d’equips docent de nivell (1r eso, 2n eso..)

 

A Segon d’ESO vam començar amb una pluja d’idees que vam registar en aquest padlet:

https://ca.padlet.com/xpinyolmeister/ortxk59rjwhu

Hecho con Padlet

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *