El cicle de Gestió Administrativa compromès amb el Treball de Síntesi!

Enguany tenim novetats a l’hora de realitzar el Treball de Síntesi. Aquest curs 2017-18 comptem amb la col·laboració de l’alumnat del Cicle formatiu de Grau mitjà de Gestió Administrativa (Recursos turístics a la Ribera d’Ebre) que fan de monitors de l’alumnat de primer.

 Tasques que porten a terme els alumnes del cicle:

  • Creació d’un tutorial sobre l’aplicació EDULOC i explicació als alumnes. Amb aquesta aplicació l’alumnat de 1r d’ESO crea una ruta amb els punts d’interès relacionats amb la sortida vinculada al crèdit del Pi del Montbrió.
  • Dinamització de la sortida i explicació dels elements patrimonials relacionats amb la pedra en sec.
  • Acompanyament en la construcció de la maqueta de pedra en sec i la creació de la ruta amb EDULOC.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *