Tallers: Avui toca una mica d’història!!

Per tal de poder continuar el nostre treball d’investigació amb els alumnes necessitàvem l’ajuda d’una persona experta en la història d’Alcanar.

De seguida, la mare d’uns alumnes, historiadora, ens va muntar uns tallers dels íbers, edat antiga, medieval,… Va venir una tarda a l’escola i ens va transportar, amb l’ajuda d’uns vestits de l’època i diversos estris, a diferents escenaris històrics. Aquí en teniu una petita mostra.

Igualment vam preparar una visita pel poble per tal de recórrer llocs que ens parlen de la nostra història, Torre de vigilància del Carrer Nou, Carrer de les coves, Plaça de la Carta Pobla, Carrer del Forn,… Amb l’ajuda d’un mapa d’Alcanar vam haver de trobar els diferents llocs que havíem visitat. També vam aprendre i vam poder jugar a diferents jocs de l’època íber, medieval, antiga,…

Després d’aquestes dues activitats els nostres alumnes tenien una idea més clara de la nostra història, a més a més l’havien viscut ells mateixos!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *