Planificació i treball del grup impulsor

Les trobades del grup impulsor s’han organitzat i planificat amb el mateix format que les trobades que hem realitzat les coordinadores a Tortosa. Hem fet les sessions dividides en tres parts: espai formació, espai compartim i espai organització. El material que hem fet servir per a cada espai ha estat el mateix que ens han facilitat a les trobades, a més a més, del material que hi ha penjat a l’Odissea. A l’espai formació fèiem un traspàs d’informació del què nosaltres havíem après allí i visualitzàvem vídeos o material que hem trobat a Internet. A l’espai compartim ens dividíem per grups i hem anat realitzant els passos del full de ruta. En aquest espai, el treball el fèiem en petits grups però tot seguit posàvem tots els punts de vista en comú. A l’espai organització, parlàvem del què havíem de fer per la propera sessió, del material que havíem de llegir o visualitzar.

Aquesta dinàmica ens ha funcionat molt bé, ja que nosaltres tot i conèixer aquesta metodologia de treball per projectes, hem pogut analitzar i valorar els possibles canvis que podíem fer al centre. A la nostra escola es treballava un projecte interdisciplinari per nivell però potser ens hem adonat que hi havia moltes mancances i aspectes a millorar.

Així que, aquest treball sistemàtic que hem realitzat abans de començar els projectes a evidenciar, ens ha anat molt bé per reflexionar i apostar pel canvi.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *