Desenvolupament del projecte ( Inici )

El projecte s’inicia a partir d’una pregunta que realitza un alumne en una de les sortides realitzades. La mestra anima a investigar per trobar la resposta. A l’aula es fa una conversa inicial en gran grup. La mestra vol saber els coneixements previs al voltant d’aquesta pregunta ( per què els cavalls porten ferradures?). A partir d’aquesta pregunta, sorgeixen noves preguntes: tots els cavalls porten ferradures?;qui fa les ferradures?; hi ha altres animals que en porten?;com es col·loquen?…

Després que han sorgit totes aquestes qüestions, la mestra organitza el grup classe en grups de treball cooperatius. Cada grup serà l’encarregat de cercar informació i investigar sobre una d’aquestes preguntes.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *