L’ESTRENA!

Per grups d’investigació, es van anar gravant les diferents intervencions de cada nen i nena. Com a escenari, vam utilitzar la cova que vam construir a l’escola. Posteriorment, els mestres vam fer l’edició del documental.

Es va fer una estrena especial on els nens van poder veure el seu documental tots junts. Per tal de donar-ho a conèixer a les famílies, cada nen va elaborar un tiquet de cinema on explicava on trobar a la xarxa aquest documental. Us afegim el link a continuació per a qui vulgui veure-ho:

http://migmartipol.blogspot.com/2018/03/reportatge-la-prehistoria.html

D’altra banda, per fer-lo extensiu a la resta de companys d’altres cursos, es van fer uns cartells publicitaris que es van penjar per l’escola explicant on trobar el documental.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *