Tallers de Maquillatge!

Aquesta setmana toca el torn del maquillatge. Ens visiten una mare de l’escola i una “maquilladora professional” dels Pastorets de Molins per donar-nos un cop de mà per quan les maquilladores hagin de maquillar als actors i actris la setmana vinent.

La mare ens ensenya com fer maquillatge de ferides, tot i que no el farem servir ja que no és una pel·lícula de terror. Li fa una ferida a la Laia molt convincent!

Quan acabem, aprofitem per treballar el text instructiu de com fer bé una ferida.

A la tarda ens visita la Cristina. Ens ensenya a fer algun maquillatge senzill perquè ens puguem maquillar entre nosaltres i després dóna consells a les maquilladores de la pel·lícula. Hauran de maquillar diferents personatges i caracteritzar-los, així que els consells ens van molt bé.

Aprofitar els coneixements de la gent que tenim aprop és un recurs moooolt útil.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *