LLUMS, CÀMERES I …ACCIÓ!

Benvinguts i benvingudes al projecte de la classe de 5è Leonardo Da Vinci.

Aquest trimestre hem començat a fer el projecte del Cinema. Vam estar fent propostes i després d’algunes discussions i argumentacions ens vam quedar amb tres temes: Les olimpíades, el Japó i el Cinema. Vam portar els temes a casa, i havent parlat amb les famílies vam fer una última votació i finalment ens vam decidir.

Estem en una fase inicial, vam fer propostes i preguntes, vam proposar-nos uns objectius… El nostre objectiu principal però, és poder filmar una pel·lícula.

Hem començat fent un treball per parelles per saber quins tipus de gènere té el cinema. Hem buscat informació individualment sobre algun actor o actriu. Hem fet grups per repartir-nos les diferents feines que hi ha a l’hora de gravar una pel·lícula. Ara tenim grups de càmeres, dos directors, guionistes, tècnics de so i llum, tècnics de maquillatge i vestuari…

Cadascú va aportar una idea per al guió i després vam estar tota una tarda per decidir-nos i donant noves idees. Ara les guionistes tenen molta feina. Però tenim sort, tenim uns quants guions originals d’una sèrie de tv3 per poder veure com s’escriu un guió de veritat.

Molts hem portat llibres i fins i tot una claqueta!

Hi ha molta feina, però estem molt engrescats!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *