Implementació

Posteriorment a la sortida, i durant un parell de setmanes a les classes de tecnologia i de ciències experimentals es treballa exclusivament el treball del projecte. Com a base es presenta el material web on es troben totes les informacions i activitats que caldrà anar desenvolupant. Algunes de les activitats estan plantejades per realitzar-se en grup i d’altres cal fer-les de forma individual i s’entreguen telemàticament a les professores corresponents, les quals les corregeixen i qualifiquen. Moltes de les activitats s’han de fer a l’aula d’informàtica, amb connexió a internet, ja que cal utilitzar la informació de la xarxa per fer-se, però d’altres cal realitzar-se a casa de cadascú, ja que es tracta de fer un estudi sobre la realitat energètica de cada llar, i que cada alumne prengui consciència del que té a casa seva. Per exemple, l’estudi sobre el tipus de bombetes que cadascú té a casa, o de la factura de la llum… S’ha intentat que cada una de les activitats tractessin temes diferents, però molt propers als alumnes.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *