Competències i continguts clau

Aprofitant el fet que, tant des de la matèria de Física i Química com des de la de Tecnologia s’estudia l’energia i l’estalvi energètic, s’ha desenvolupat aquest projecte que s’imparteix, durant 2 setmanes des de les dues matèries. A més a més, forma part d’aquest projecte una sortida d’un dia al Camp d’aprenentatge de Pujalt (Anoia), on es visita l’abocador de residus no especials de la Guàrdia Pilosa, es fa un recorregut pel camp d’aerogeneradors i un taller d’energies renovables. El projecte es presenta en format web i els alumnes treballen tots els continguts de manera digital. El producte final del projecte és una presentació dirigida a alumnes de tot el nivell de 2n d’ESO.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *