ACABEM EL REPTE

Els alumnes han d’aconseguir trobar la manera de completar el repte, és a dir, han d’aconseguir esbrinar quina és la millor manera de transportar àmfores de vi i d’oli fins al port romà d’Ostia. Tot i que aquest repte està enfocat al treball de l’època romana, ha estat un repte real perquè s’han utilitzat personatges referents.

 

Per poder superar aquest repte amb èxit, que en el PowerPoint adjunt podreu seguir amb profunditat, s’ha comptat amb la col·laboració d’entitats externes com el Museu de Badalona i els conservadors del jaciment romà de Sentromà aTiana.

 

La resolució del repte és un producte col·lectiu que ha estat vinculat al treball que cada grup ha anat desenvolupant.

 

A banda d’això, l’objectiu final és que entre tots, i també potenciant el treball en grups, han d’elaborar un PowerPoint i preparar una exposició oral per presentar a les famílies el treball que han desenvolupat.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *