OBRIM PORTES A LA CIÈNCIA

Cada nivell ha elaborat un projecte on s’havia d’utilitzar el mètode científic per donar resposta a una pregunta o a un repte del projecte amb diferents tipus d’agrupaments (gran grup, grup cooperatiu, per parelles…). S’han realitzat experiments, observacions i maquetacions.

Les tasques que s’han dissenyat a cada nivell tenen intenció de donar resposta a les preguntes inicials. Depenent de cada nivell les activitats les han dissenyat les mestres o els alumnes.

La recerca d’informació s’ha fet de maneres diferents: recerca bibliogràfica, vídeos, visites d’experts, sortides, obervacions i experiments.

Com a espai de reflexió i intercanviar idees, avaluar-se i autoavaluar-se s’ha creat, a tots els nivells, un mapa conceptual on es reflecteix de manera visual i progressiva allò que s’està investigant. Cada vegada que s’actualitza el mapa es crea l’estona de reflexió grupal on es decideix en quin apartat col·locar la informació i com representar aquesta.

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *