Un projecte ben ESTRUCTURAT

ESTRUCTURES és un  projecte que estem portant a terme al nostre centre, l’Institut Maremar i  està adreçat als alumnes de 1r d’ESO.

Els objectius que pretén assolir aquest projecte són els següents:

  1. Desenvolupar l’aprenentatge competencial  que permet englobar totes les matèries, a partir del treball per projectes.
  2. Crear un sistema de treball que fomenta l’autonimía, el treball col.laboratiu, i les habilitats socials dels alumnes.
  3. Fomentar la visió globalitzada, amb la que es  present totes les dimensions en el sistema d’aprenentatge.

Les fases en les que es porta a terme són les següents:

  1. ELABORACIÓ DELS OBJECTIUS . Un equip interdisciplinar de professors es reuneix en sessions on es decideixen i s’elaboren les diferents fases del projecte.  S’ha començat per l’elaboració d’un pla de treball, on apateixen reflectits els objectius, seguits de les línies d’actuació.

IMG_0625 (1024x768)

 

2. DISSENY DEL PROJECTE. En sessions posteriors s’elaboren les activitats d’aprenentatge que desenvoluparan els alumnes durant el projecte. Tenint per referent l’eix vertebrador, el concepte d’estructura, es dissenyen tot un seguit d’activitats, des de diferents matèries, que permeten integrar els aprenentatges de les mateixes, sota un punt comú i  unificador.

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *