Pensat i fet. Un projecte en marxa

Alumnes estructures

A l’hora de dissenyar el projecte, es tenen presents els criteris pedagògics i didàctics més adients al nivell i el tipus d’alumnat a qui va adreçat,  entre d’altres aspectes, com la metodologia, la forma d’implementació i temporalització i els recursos del que disposem. Tots aquests paràmetres permeten la creació d’un projecte format per unes activitats d’aprenentatge, vehiculades per una metodologia basada en la  matèria  concreta en la que es desenvolupen en cada cas, i sempre, tenint present un sistema de valoració del projecte, que permet l’avaluació de tots els aspectes esmentats: el tipus  d’activitats d’aprenentatge, la temporalització, el grau de dificultat que es pot haver presentat,  el nivell d’aprenentatge assolit en les diferents dimensions per part dels alumnes, i el sistema d’avaluació i qualificació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *