Escola Les Fonts

L’escola Les Fonts d’Argentona és una escola de doble línia que inicia el seu camí el curs 2002-2003 amb l’obertura de dues aules de P.3 i una de P.4. Actualment té 419 alumnes.

Compartim un Projecte Educatiu basat en els principis de:

  • Escola pública, d’educació obligatòria, oberta, laica i aconfessional.
  • Escola catalana, arrelada al medi.
  • Escola inclusiva, que busca atendre les necessitats d’aprenentatge de tots els alumnes.
  • Escola innovadora, que pretén una millora de la realitat actual per projectar-la cap al futur.
  • Escola solidària i tolerant, socialitzadora i dialogant.
  • Escola d’educació integral, ajudant al desenvolupament de la personalitat des de qualsevol vessant, ja sigui física, psicològica o intel·lectual, artística o lúdica.
  • Escola verda, plural i democràtica, fomentant els valors del respecte a la diversitat humana i cultural, al medi ambient i a l’entorn, apostant per l’esforç, la responsabilitat i el compromís i incidint en els valors propis de la convivència democràtica.

La nostra missió és que els alumnes adquireixin les competències bàsiques que contribuiran al seu desenvolupament personal, a la pràctica de la ciutadania activa, a l’arrelament al país, a la incorporació a la vida adulta de manera satisfactòria i al desenvolupament de l’aprenentatge al llarg de la vida.

Malgrat que ja s’estan realitzant alguns projectes, aquests depenen de la bona disponibilitat dels mestres, però volem que el treball globalitzat sigui una filosofia d’escola. Per aquest motiu, ens hem engrescat a formar part de la Xarxa de Competències Bàsiques per tal d’afrontar els nous reptes que ens planteja el món de l’educació. El grup impulsor està format per 14 mestres de diferents cicles i especialitats.

Enguany hem acordat realitzar un projecte globalitzat sobre les emocions que serà implementat a P.4. Paral·lelament, treballarem per fer d’aquest projecte, un projecte transversal i interdisciplinari que implementarem al centre al setembre del proper curs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *