Del llapis a l’ordinador

Ja esteu a punt?

El curs vinent us esperen moltes novetats. Deixareu l’escola per començar a l’institut, i per si això no fos prou  començareu amb un nou projecte anomenat eduCAT1x1. Aquest projecte consisteix en dotar totes les aules de pissarres digitals interactives i connexió wifi. Cada alumne disposarà d’un ordinador portàtil, i s’utilitzaran llibres digitals. Els llibres de text digitals permeten interactuar amb els múltiples i diversos recursos que es troben a Internet, com vídeos, imatges, fotos, blogs, webs dinàmiques, wiquipèdies, ….

A continuació trobareu enllaços a algunes editorials on podreu visualitzar mostres dels llibres de text digitals que començareu a utilitzar el curs vinent:

Llibre web de Santillana.

Projecte.ESO, de l’editorial Text-La Galera

Teide Digital

Deixa un comentari