Què són les Smart cities?

Les smarts cities o ciutats intel·ligents són una primera implementació de la futura ‘Internet de les coses’, un concepte que implica que tant persones com objectes puguin connectar-se a la xarxa en qualsevol moment i lloc. Es tracta de captar, transportar i reaccionar de forma sofisticada a través de sistemes intel·ligents. Per aconseguir-ho, múltiples sensors són capaços de captar i proporcionar una gran informació. Milions de dispositius es connecten a través de diferents xarxes de comunicació a centres de monitoratge que permeten l’anàlisi i la gestió de dades i faciliten la presa de decisions i la prestació de serveis als ciutadans

 

Accediu a la descripció del vídeo (obriu l'enllaç en una finestra nova)

Quant a Isabel Torrents

Isabel Torrents Condeminas Professora de Tecnologia de l'IES Joan Puig i Ferreter
Aquest article ha estat publicat en Comunicació i informació, Electrònica, Habitatge, Tecnologia 3r, Tecnologia 4t, Tecnologia Industrial. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.