44ena ESCOLA D’ESTIU DEL PENEDÉS: APRENDRE AMB SENTIT

Encara falten uns quants dies, però no tants com per no anar-hi pensant, apuntar-ho a l’agenda i fer la inscripció, només el títol ja entusiasma: Aprendre amb sentit, que en realitat és l’única manera d’aprendre.

Amb el títol “APRENDRE AMB SENTIT” arriba la 44ena Escola d’Estiu del Penedès organitzada pels Moviments de Renovació Pedagògica del Baix Penedès i del Garraf. En aquesta edició presenten quatre tallers que estan orientats a apropar l’escola a les qüestions i reptes de la vida, amb el treball competencial, globalitzat i transversal.

L’Escola d’Estiu del Penedès es farà del dia 10 al 14 de juliol de 2023 a la Fundació Marta Mata a Saifores en format presencial.

Per més informació i inscripcions (fins el 3 de juliol)podeu clicar en aquest enllaç.

Aquest article ha estat publicat en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *